KORPUSY A KRÉMY

Martina Tovaryšová

Druhy korpusů a krémů pro dorty

605 141 423

KORPUSY A KRÉMY

Martina Tovaryšová

Druhy korpusů a krémů pro dorty

Nejčastěji kombinuji tyto druhy korpusů a krémů

KORPUSY:
  • vanilkový světlý
  • čokoládový
  • čokoládový s kousky čokolády
  • Red Velvet (červený samet)
  • ořechový
  • kakaový
  • mramorový ( vanilkový a kakaový )
  • medový
  • kokosový
  • DIA korpus
  • korpus bez vajec a mléka
  • BEZLEPKOVÉ
  • VEGANSKÉ
Ovocné krémy jsou připravovány z čerstvého ovoce
KRÉMY:
  • vanilkový
  • čokoládový
  • čokoládový s chilli papričkami – pálivý
  • pařížský
  • kakaový
  • kávový
  • mandlový
  • karamelový sladký
  • karamelovvý slaný např. s opraženými pekanovými oříšky
  • pistáciový
  • medový
  • kokosový
  • tiramisu
  • jahodový
  • banánový
  • borůvkový
  • pomerančový
  • limetkový
  • višňový
  • malinový
  • ananasový
  • tvarohové se šlehačkou
  • mascarpone
  • DIA krémy
Scroll to Top