Korpusy a krémy
Druhy korpusů a krémů pro dorty
krémy
Ovocné krémy jsou připravovány z čerstvého ovoce
KRÉMY:
- vanilkový
- čokoládový
- čokoládový s chilli papričkami – pálivý
- pařížský
- kakaový
- kávový
- mandlový
- karamelový sladký
- karamelovvý slaný např. s opraženými pekanovými oříšky
- pistáciový
- medový
- kokosový
- tiramisu
- jahodový
- banánový
- borůvkový
- pomerančový
- limetkový
- višňový
- malinový
- ananasový
- tvarohové se šlehačkou
- mascarpone
- DIA krémy
Korpusy
NEJČASTĚJI KOMBINUJI TYTO DRUHY KORPUSŮ
KORPUSY:
- vanilkový světlý
- čokoládový
- čokoládový s kousky čokolády
- Red Velvet (červený samet)
- ořechový
- kakaový
- mramorový ( vanilkový a kakaový )
- medový
- kokosový
- DIA korpus
- korpus bez vajec a mléka
- BEZLEPKOVÉ
- VEGANSKÉ
V případě dotazů zeptejte se!
Láska je polevou na dortu.