Korpusy a krémy

Druhy korpusů a krémů pro dorty

krémy

růžový a bílý krém

Ovocné krémy jsou připravovány z čerstvého ovoce

KRÉMY:
  • vanilkový
  • čokoládový
  • čokoládový s chilli papričkami – pálivý
  • pařížský
  • kakaový
  • kávový
  • mandlový
  • karamelový sladký
  • karamelovvý slaný např. s opraženými pekanovými oříšky
  • pistáciový
  • medový
  • kokosový
  • tiramisu
  • jahodový
  • banánový
  • borůvkový
  • pomerančový
  • limetkový
  • višňový
  • malinový
  • ananasový
  • tvarohové se šlehačkou
  • mascarpone
  • DIA krémy
dorty rezy

Korpusy

různobarevné korpusy

NEJČASTĚJI KOMBINUJI TYTO DRUHY KORPUSŮ

KORPUSY:
  • vanilkový světlý
  • čokoládový
  • čokoládový s kousky čokolády
  • Red Velvet (červený samet)
  • ořechový
  • kakaový
  • mramorový ( vanilkový a kakaový )
  • medový
  • kokosový
  • DIA korpus
  • korpus bez vajec a mléka
  • BEZLEPKOVÉ
  • VEGANSKÉ
dort-03
dva dorty 2

V případě dotazů zeptejte se!

DÁRKOVÉ POUKAZY V PRODEJI

Kontakt: 

+420 605 141 423

 martina.tovarysova@seznam.cz

Podívejte se na dorty, které si vyrobily účastnice minulého cukrářského kurzu.

Nové termíny cukrářských kurzů: Kurz potahování a zdobení dortů 6.4.2024. Kurz práce s čokoládou sobota 13.4.2024.

Kurz potahování a zdobení dortů, více informací na letáku zde.

Kurz práce s čokoládou, více informací na letáku zde.

 

Napište mi zprávu na WhatsApp zde klikněte

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This